12
Грудень 2020року
слово редактора

Легкого завершення цього нелегкого року!

Дорогі колеги, нема потреби вкотре говорити про те, які несподівані випробування «вивалив» на нас 2020 рік. Я перечитала, про що ми писали в грудні 2019-го, яких змін очікували — але високосний рік таки виявився підступним. Ми не побачили нового «трудового кодексу» — Закону про працю. Ми не дочекалися переходу на електронні трудові та лікарняні. Ми все ще повідомляємо ДПС про прийняття працівників, а військкомати — про військовозобов’язаних.

Проте ми отримали інший незамінний досвід. Коли б ще вся країна дружно протестувала, що таке «віддаленка»? І схоже, такий формат роботи багатьом працівникам і роботодавцям припав до душі. До речі, пройдіть підсумковий кадровий тест наприкінці журналу — перевірте, як засвоїли нові знання 2020-го.

Передайте цей лист вашому директору, якщо він ще не передплатив «Кадровик-01» на 2021 рік

Скачати лист

Скачати рахунок

Цей номер допоможе вам швидко підготуватися до наступного року. Для вас готові:

Цикл з трьох статей не залишить білих плям в темі звільнення за власним бажанням. Ви отримаєте і вичерпні відповіді на часті запитання, і зразки правильно оформлених заяви, наказу та трудової.

Впевнена, що вам сподобається новий формат відеостатті в нашій традиційній рубриці «Антифейк». Дивіться й інші корисні відео на Кадровик TV.

Якщо вам, як і мені, бракує святкового настрою, треба його потроху собі створювати! Почніть з нашого адвент-календаря — він підкаже, як наповнити кожен день приємними емоціями. Запозичте оригінальні ідеї для онлайн-корпоративу. Надихніться прикладами ялинок, зроблених власноруч з того, що є під рукою. Як вам офісна ялинка зі степлерів? Потім розфарбуйте різдвяну розмальовку з сюрпризом та підспівуйте нашому всесвітньовідомому «Щедрику». А на десерт візьміть участь у новорічному конкурсі для кадровиків!

І настрій неодмінно буде. І свято буде. Друзі, щиро бажаю вам успіху, достатку, спокою. Нехай всі негаразди залишаться в минулому. Нехай будуть сили, наснага та здоров’я для щасливого наступного року!

Р.S. Деякі мої «передбачення» річної давнини все ж таки справдилися. І залишаються актуальними:

«Головне — ми знатимемо: хоч які б сюрпризи готував нам рік № 2020, дещо буде завжди незмінним — щомісяця виходитиме свіжий номер журналу «Кадровик-01». Ми будемо поруч, ми будемо разом, ми завжди допоможемо!»

З теплом
Головний редактор
Ганна Степанець

Для передплатників журналу працює
цілодобова телефонна Гаряча Лінія Кадровика.
Код доступу ми надіслали Вам на електронну пошту в листі-сповіщенні про вихід номера.
Завжди раді допомогти Вам!

 
  • !
    •  
    ДЕНИСЕНКО О. В. — член Центральної експертно-перевірної комісії Державної архівної служби УкраїниСОЛОДКА І. В. — директор Юридичного департаменту Державної служби України з питань картографії, геодезії та кадастру
    ІВАНЧЕНКО І. А. —шеф-редактор журналу «Кадровик-01» та експертно-правової системи «Expertus: Кадри»CТАШКІВ Т. О. — начальник відділу обліку персоналу Департаменту розвитку персоналу та кадрової політики АТ «Укрзалізниця»
    КОЛОТ А. М. — проректор з науково-педагогічної роботи Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, зав. кафедри управління персоналом, д-р екон. наук, професорТУБЕЛЕЦЬ І. О. — керівник Департаменту правового захисту Федерації професійних спілок України, заслужений юрист України
    КОНОВАЛОВА О. А. — заступник директора департаменту з питань праці Державної служби України з питань праціТУЛІНА О. І. — директор Юридичного департаменту Міністерства соціальної політики України
    ПОЛІЩУК В. В. — голова Комітету з трудового права Національної асоціації адвокатів України, адвокаЯРОШЕНКО О. М. — доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри трудового права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, член-кореспондент Національної академії правових наук

Київ 2020

Матеріали для скачування:
Штатний розпис на 2021 рік
№ 12, 2020
Новорічний конкурс для читачів «Кадровик-01»