7
Липень 2022року
слово редактора

З новим роком, з новим шефом! І з новим законом…

У липні журнал «Кадровик-01» святкує свій день народження — 16 років разом з вами, дорогі друзі! Вся команда, що створює журнал, щиро дякує вам за прихильність, довіру та любов. Ви допомагаєте нам бути найкращим професійним виданням України для кадровиків, адже ви також співавтори журналу. Велика частка статей цього номера — це відповіді на ваші запитання, рішення ваших робочих ситуацій, що допомагають у щоденній роботі тисячам колег.

Щороку життя підкидає нам з вами нові виклики. Хто б міг подумати, що пандемія була лише «тренувальним табором» для нашої витривалості та вміння адаптуватися до непростих обставин… Проте зараз складно уявити, як би значна частина українців працювала без спровокованої карантином «дистанційки» та електронного обміну документами. Це ще раз доводить, що навіть найгірші труднощі роблять нас у чомусь сильнішими. Тому тримаймося та міцнішаємо!

Свій новий рік «Кадровик-01» розпочинає з новим талановитим шеф-редактором Анною Леус. Безмежна вдячність Ірині Іванченко, яка багато років була не просто шеф-редактором, а душею, музою та берегинею журналу.

Війна змінила все — долі, життя, плани. Але вона і подарувала нам дещо безцінне — остаточне прозріння, небувале єднання і непохитну віру в Україну. Ми обов’язково переможемо!

P.S. Поки готували номер до друку, Верховна Рада ухвалила для нас іменинний «подарунок» — другий закон, що регулює трудові відносини під час війни. Короткий огляд ми терміново додали в цей номер, а детальний коментар чекайте в наступному. Працюємо!

З теплом
Головний редактор
Ганна Степанець

Для передплатників журналу працює
цілодобова телефонна Гаряча Лінія Кадровика.
Код доступу ми надіслали Вам на електронну пошту в листі-сповіщенні про вихід номера.
Завжди раді допомогти Вам!

  • !
    •  
    ДЕНИСЕНКО О. В. — член Центральної експертно-перевірної комісії Державної архівної служби України СОЛОДКА І. В. — Державний секретар Міністерства охорони здоров’я України
    ІВАНЧЕНКО І. А. — експерт з трудового права та кадрового діловодства  ТУБЕЛЕЦЬ І. О. — керівник Департаменту правового захисту Федерації професійних спілок України, заслужений юрист України
    КОЛОТ А. М. — проректор з науково-педагогічної роботи Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, зав. кафедри управління персоналом, д-р екон. наук, професор ТУЛІНА О. І. — директор Юридичного департаменту Міністерства соціальної політики України
    КОНОВАЛОВА О. А. — заступник директора департаменту з питань праці Державної служби України з питань праці ЯРОШЕНКО О. М. — доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри трудового права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, член-кореспондент Національної академії правових наук
    ПОЛІЩУК В. В. — голова Комітету з трудового права Національної асоціації адвокатів України, адвокат  
  • !
    •  

    Кадровик-01 
    Видається за підтримки Міністерства соціальної політики України 

    0 44 586 56 06 
    0 800 21 23 12  
    kadrovik01.com.ua

    Шеф-редактор Експертус Кадри 
    Анна Леус
    [email protected]

    Відповідальний за випуск 
    Головний редактор Ганна Степанець 
    [email protected]

    Редакція не несе відповідальності за зміст рекламних матеріалів. Позиція редакції може не збігатися з позицією автора.  

    Передрук матеріалів журналу «Кадровик-01», будь-яке їх цитування, публікація їх анотованих оглядів допускаються лише з письмового дозволу Видавця.  

    Поштова адреса редакції і Видавця 
    вул. Євгена Сверстюка, 11-Б, a/c 112,  
    Київ, 02002 

    Журнал розповсюджується лише за передплатою, яку можна оформити в редакції, усіх відділеннях зв’язку та передплатних агенціях вашого міста. 

    Передплатні індекси у Каталозі видань України  
    95276 — помісячна передплата 
    37227 — передплата на півріччя 
    89864 — комплект «Кадри та секретаріат» 
    86337 — комплект «Зразковий заклад охорони здоров’я» 
    37774 — комплект «Все для бюджету» 

Київ 2022

Наказ про надання кількох відпусток
№ 7, 2022
⚡Прийнято другий Закон про оптимізацію трудових відносин в умовах воєнного стану