11
Листопад 2020року
слово редактора

Турбота без турбот: лайфхаки для кадровика

Знаєте, що врятує цей світ? Турбота. Насамперед, про тих, хто поруч. І обов’язково — про себе.

Цей номер журналу «Кадровик-01» допоможе вам потурбуватися про безпеку колективу в разі, якщо хтось із працівників захворів на COVID-19. Зможете мінімізувати ризик поширення захворювання та запобігти обов’язковій самоізоляції контактних працівників, якщо грамотно введете масковий режим на підприємстві.

У листопаді час активно зайнятися графіком відпусток. Якщо складете Повідомлення для начальників відділів за нашим зразком, вони оцінять вашу турботу і разом ви легко впораєтеся з підготовкою графіка. А якщо поділитеся з колегами статтею «Коли вигідніше піти у відпустку у 2021 році», вони точно не відмовлять вам у допомозі!

Турбота про себе — це і захист своїх інтересів. Не пропустіть статтю про п’ять завдань, які безпідставно вішають на кадровиків.

Потіште себе — спробуйте такі «фішки» е-журналу «Кадровик-01», про які ви ще не знали.

До речі, проявіть турботу про колег — поцікавтеся, чи користуються вони надзручними електронними версіями журналів від Цифрового видавництва Експертус:

Якщо ви працюєте у сфері освіти чи медицини, то ваш директор напевне передплачує один із журналів нашого видавництва:

Попіклуйтеся про себе, а заодно і про довкілля — переходьте не лише на електронні журнали, а й на електронний документообіг. Цей крок зекономив нам час та кошти. Лист від нашого Генерального директора про перехід на ЕДО з 01.01.2021 передайте, будь ласка, вашому бухгалтеру.

«Віддай людині крихітку себе. За це душа наповнюється світлом» — чудові слова Ліни Костенко. Нехай взаємна турбота щодня робить наше життя щасливішим!

З теплом
Головний редактор
Ганна Степанець

Для передплатників журналу працює
цілодобова телефонна Гаряча Лінія Кадровика.
Код доступу ми надіслали Вам на електронну пошту в листі-сповіщенні про вихід номера.
Завжди раді допомогти Вам!

 
  • !
    •  
    ДЕНИСЕНКО О. В. — член Центральної експертно-перевірної комісії Державної архівної служби УкраїниСОЛОДКА І. В. — директор Юридичного департаменту Державної служби України з питань картографії, геодезії та кадастру
    ІВАНЧЕНКО І. А. —шеф-редактор журналу «Кадровик-01» та експертно-правової системи «Expertus: Кадри»CТАШКІВ Т. О. — начальник відділу обліку персоналу Департаменту розвитку персоналу та кадрової політики АТ «Укрзалізниця»
    КОЛОТ А. М. — проректор з науково-педагогічної роботи Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, зав. кафедри управління персоналом, д-р екон. наук, професорТУБЕЛЕЦЬ І. О. — керівник Департаменту правового захисту Федерації професійних спілок України, заслужений юрист України
    КОНОВАЛОВА О. А. — заступник директора департаменту з питань праці Державної служби України з питань праціТУЛІНА О. І. — директор Юридичного департаменту Міністерства соціальної політики України
    ПОЛІЩУК В. В. — голова Комітету з трудового права Національної асоціації адвокатів України, адвокаЯРОШЕНКО О. М. — доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри трудового права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, член-кореспондент Національної академії правових наук

Київ 2020

Наказ про запровадження дистанційної роботи через загрозу поширення коронавірусу
№ 11, 2020
Про працевлаштування осіб з інвалідністю за 2020 рік звітуватимемо за новою формою